MAD TIL EVENTS & SELSKABER

Lad os hjælpe jer med mad og servering til jeres næste begivenhed, så I kan koncentrere jer om det vigtigeste – jeres gæster. Har I fundet det perfekte sted til at holde dit arrangement, men mangler nogen til at lave mad?

events mad-mondrups-2

Mondrups køkken har i mange år lavet catering til mindre selskaber hjemme i spisestuen samt til firmafester med 200 spisende gæster. Mondrups Køkken tilpasser sig det ønskede behov, så længe der er ovn, komfur og anretningsplads. Vi kan også sørge for tallerkener, bestik samt øvrigt der måtte mangle. Derudover har vi et hold af søde og dygtige tjenere som er klar til at hjælpe med serveringen. Mangler I vin til maden kan vi naturligvis også hjælpe Jer med dette.

Du kan kontakte os på strandvejen@mondrups.dk for at høre hvad der kan lade sig gøre og vi finder dén løsning som passer bedst til jeres arrangement.

Mondrups Køkken leverer dagligt frokoster til virksomheder, som ønsker at deres ansatte skal have en inspirerende frokosttallerken. Vi leverer frokost til bl.a. MV, RebeL og PVH HQ (Tommy Hilfiger og Calvin Klein).

Mondrups Køkken ApS • Strandvejen 34 • 2900 Hellerup • strandvejen@mondrups.dk
Smiley rapport